Robotik Kodlama

Öğrencilerimiz okula ilk başlamasından itibaren geleceğin mesleği olan robotik kodlama diliyle tanışıyorlar. Teknoloji sınıflarımızda robotik programlama dili olan arduino ile temellerini geleceğin bu mühendisliğine göre de şekillendirebiliyorlar.

Teknoloji atölyelerimizde öğrencilerimiz;

• Problemlerin, çözümlerini kolayca bulabilecek şekilde eğitim alırlar.
  • Bilgiyi mantıksal olarak dönüştürebilir ve analiz edebilir, şekillendirebilirler.
  • Tüm teknolojik yazılım dillerinin de mantığını kavramış olur Algoritmaya hakim olurlar.
  • Oluşturdukları bu algoritmayı model veya simülasyonlar gibi somutlaştırabilir tasarlayabilirler.
  • Ekip ruhu kazanarak teknolojik işlerde nasıl bir bütün olunacağını öğrenirler.
  • Bilgi kaynaklarını verimli bir şekilde kullanabilir, teknolojinin kullanılmasında büyük bilgi sahibi olurlar.
  • Dijital ve teknolojik bir dünyaya çok kolay ayak uydurabilirler.